her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



22.07.2009

HAKARET ETMİYORUM,ALLAH 'A HAVALE EDİYORUMM



Bazı kişiler gerçekten yanlış yoldalar..Ayakta kalabilmek için kadınları kullanmak.. kadınları eğlence malzemesi yapmalarına suskun kalamıcam..Kendileri hakkında on larca meziyet sayıpta,bir kadın'ın sadece doğurduğunu söylemeleri içimi acıttı doğrusu..Ama bu konuyla ilgili yorum yazmak yerine bloğuma taşımak istedim..Çünkü yazdığımız yorumları bile eğlence malzemesi yapıyorlar..

Öncelikle kadın olmak sadece doğum yapmaktan ibaret değildir,bunu herkezin bilmesi lazım.. Biliyorlar aslında, bu yazıları yazanların da bir annesi var onları da bir doğuran var..


Bİr erkeğin bünyesinden düşen spermi kendi bünyemize alıp,Bu minicik sıvıyı rahmimiz de büyütüp sizin gibileri Baba olma şerefine nail ediyor bu kadınlar..Sizin hiç bir işe yaramayan sperminiz den bir can büyütüyoruz,Önce Allah'ın sayesinde..9 ay 10 gibi koca bir zamanı hamile olarak geçiriyoruz..Karnımız büyüyor bünyemiz değişiyor..Sİnirlerimiz bozuluyor, ve bir sürü değişim yaşıyoruz..


Büyük sancılar çekip,neşter altına yatıyoruz..Sizden olma bir varlığı dünyaya getiriyoruz..Mememizden gelen sütle besliyoruz..Çektiğimiz onca eziyetin hediyesi olarak anne oluyoruz..Ama erkekler tarafından biz kadınlar eğlence malzemesi ve sex objesi olarak görülüyoruz..sonra da biz yazdıklarımızla eğleniyoruz..Gülüyoruz amaaannn takmayın kafanıza diyorsunuz..Yazdıklarınızı ciddiye almıyorsanız neden yazıyorsunuz? Cennet annelerin ayağı altındadır..Kadınlar ne olursa olsun özel ve kutsal varlıklardır bunu ben değil kutsal olan her kitap yazıyor..


Ben kayıtsız kalamam diğerleri gibi..Gülemem ciddiyetsiz davranamam..Kadınların edindiği kutsal mesleklere dil uzatıp,Sonrada en iyi yaptığımız şeyin doğurmak olduğunu söyleyemessiniz..Söylersiniz ,söylüyorsunuz,söylemeye de devam edeceksiniz..Amma tepkilere karşılık yine aşşağılayıcı tepkiler sizden geliyor..


Erkeklerin en iyi yaptığı şey nedir? Durun ben söyleyim..Açık, yada kapalı farketmez..En iyi yaptığınız şey kadınları hiç bir zaman sevmemenizdir... kadını sadece yatakta seversiniz..Çocuklarınızın annesi olduğu için,yatakta iyi olduğu için,sustuğu için..Kadınları meziyetsiz,işe yaramaz,varlıklar olarak gördüğünüz için kınıyorum sizi..Eğlence malzemesi yaptığınız her kadın,Bir ana dır,bir kardeştir.Bİr doktor,bir öğretmendir..Siz masanıza meze yapıyosunuz..çokkkk ayıpppp..


Bu yazdıklarımın prim almak,ilgi çekmek,tepki almak gibi hiç bir amacı yoktur..Kadınım,Anneyim,Allah'ın bize vermiş olduğu bu cinsiyeti kimsenin ağzına eğlence malzemesi yapmam, yapamam,buna da tepkisiz kalamam.Allah çarşınıza pazar versin ne diyim..Hakaret etmiyorum ama ALLAH'A HAVALE EDİYORUMMM..


20 yorum:

Kıbrıs Mağduru dedi ki...

Canım çok haklı bir yazı paylaşmışsın ama kadınları bu hale düşüren yine kadınlardır ben öyle düşünüyorum. Bazı kadınlar sayesinde artık genel olarak hep aynı gibiler gibi bir düşünce oluşmuş erkkelerin kafasında.. Ben erkeklerede kızmıyorum. Bu düşünceyi onların kafasında yaratan hemcinslerime kızıyorum.

Adsız dedi ki...

Sevgili Siyah Kelebek;

Yazını okurken inan göz
yaşlarıma engel olamadım..Günlerdir kimseye anlatamadığım duygularımı sen açığa çıkarmışsın.Sadece yüreğine sağlık diyorum..
Yalnız olmadığımı bilmek beni gururlandırdı.

Sevgiler..

Adsız dedi ki...

isim ver isim böleee ortaya bişey atmakla olmaaazzz..yatak yorgan mevzuları bizi boozzaaaarrr...sna ayakıştıramadım bu yazıyı..!!!!

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Emine: Üzülmeye ağlamaya gerek yok güçlü ve kuvvetli ayaktayız yıkılmadık secgiler..


Onurius: İsim vermem reklam yapmam neden bu kadar feveran ettin ki anlamadım..Yatak ve yorgan dan bahsetmedim ki neden bozdu seni bir soda iç düzelirsin.Yazı içeriğimde küfür hakaret ve dalga geçmek yok neden yakıştıramadın?? Ben ortaya bişey atmadım bişeyler gördüm ve yorum yazmak yerine burda yazdım olay budur ok :)

Adsız dedi ki...

sen daha ne yazdığını bilmiyosun..!! sondan bir önceki paragrafını tekrar oku ondan sora laf söle...ama ben bu saatten sora senle görüşmeyi düşünmüyorum ölee soda moda felan ne oluyo..?? ayıp ayıp..!!

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Evcimen: Yazmış olduğun yoruma katılmamak mümkün değil..Bende o kadınlar dan olmamak için oraya yorum yazmadım ve bloğum da paylaştım teşekkür ederim değerli yorumlarınız için sevgiler gönderiyorum

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

ONURİUS: MİNAREYE ÇIKTIM KILIFIMI HAZIRLADIM..BİR EKSİK BİR FAZLA HİÇ FAKETMEZ..AYIPLAR ÜLKESİNDE YAŞIYORUZ..BENİM YAPTIĞIM AYIPSA DİĞERLERİ CENNETLİK OZAMAN NE DİYELİM TEŞEKKÜRLERRRRRR..SİZ OKUMAYI BİLİYOR AMA ANLAMAYI BECEREMİYORSUNUZ..

Adsız dedi ki...

yuregıne saglık canım.

nehircce dedi ki...

Kendi bloğunda bu duruma tepki vermenden daha doğal ne olabilir.Sıkma canını eleştiri sevmeyen bir toplumuz biz düşüncelerinde haklısın.Konu tam olarak nasıl başladı bilemiyorum tabii ama sen yazdıklarında doğrusun..

can dedi ki...

bahsettıgı kısıler bız erkek blogları..

http://erkekbloglari.blogspot.com/

moda oldu bıze satasmak..

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

CAn: Size sataşmak moda olmadı..Sİz sataşmayı moda haline getidiniz..Bİzde modaya uyuyoruz..Yorumunuz küfür, hakaret,aşşağılama ayıplama yakıştıramama gibi cümleler içermediği için reklamınızı yayınlıyorum hayırlı olsun.. teşekkür ediyorumm..


Dolunay ve nehirce: Dostluğunuz arkadaşlıınız ve yorumlarınız için çok teşkkür ederim..

can dedi ki...

reklammıs sıl ıstersen.. bızım reklama ıhtıyacımız mı var hersey ortada..

ama bızı tanımadan espırı anlayısımızı bılmeden saldırıyorsunuz.. bız kı beyoglu mor catı kapanmasın dıye yumruk sallamıs ımza toplamıs ınsanlarız..
sızden daha cok kadıncıyız. emın ol.

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

CAn: Valla saldırmıyorum SAldırılara karşı kendimi savunuyorum..yada kadınları..Ama sizin yine kadınları kullanarak ağzınızda koca kahkalarla gülerek espri yapmanızı ben hoş karşılamıyorum..Yazdıklarınız ve yaptıklarınız birbirini tutmuyor zikriniz ve fikriniz farklı Mor çatı kapanmasın diye mücadele etmiş bir gençlik şimdide kalkmış bloğunda eğleniyo espri yapıyo vay be güzelmiş..

can dedi ki...

ıyıde erkek bloglarının amacı o zaten eylenmek. kendı bloglarımın hangısınde kadın karsıtlıgı veya kadınlarla eylenme gordun?

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Sİz bunu kendi ağzınızla söylediniz kendi ellerinizle yazdınız..biz yazdıklarımızla eğleniyoruz,Sİzde eğlenin takmayın diye söyleyen sizsiniz..Ne diyim iyi eğlenceler..

iyi günler başarılar..kahkahanız bol olsun..

SiL BaştaN dedi ki...

Şimdi şaşırmışım ben bu konuya, kadınlar konusunda asla tavizkar olamam. Ha eğer iş hak etmeye kalıyorsa burda suç her iki taraftada da vardır diyorum. Alay edilecekse eğer, herkes kendine bakacak öncelikle. Mizah yapılacaksa ona ben de varım. Lakin lakin lakin vede lütfen seviyesizce değil. Şu meşhur blog sayfasını bir ziyaret edelim bakalım.

Sevgili siyah kelebek bilesin ki her zaman yanınızdayız biz bayanlar...

Sevgilerimle....

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Sİl baştan: öncelikle benim kimseyle bir sorunum olamaz kadın erekek ilşkilerinde her zaman eşit olmuşumdur.. kadın savunucusu olmadım..Ama sadece kadın olarak bizlerin iyi yaptıımız şeyin doğurmak olduğunu gören kişilere bu nu mizah unsuru bile olsa yapmalarına seyirci kalamadım..Yok sa kimsenin şahsına karakterine birşey demedim..Genellledim yazım daki konuyu..Kimse den korkum yok yine yazarım..Başka bir yerde görsem yine yazarım babam da olsa yazarım..Önemli olan kadınların bu tip yazılara destek verici yorumlar yapmaması..SEVgiler gönderiyorum yorumuna teşekkür ediyorum..

Alper dedi ki...

yazımın yanlış anlaşılmasına üzüldüm. o yazıdaki amacım hayattan beklentiler manasında birşeyler karalamak ve her zamanki gibi şakasal bir yazı yazmaktı erkekblogları'nda.

bir kadın en çok ne zaman mutludur, siz daha iyi bilirsiniz; eline kendi kanından canından birini aldığında. yalan mı?

eee, daha ne konuşuyoruz o zaman? Bir erkek bira içince mutlu olur, maç izleyince mutlu olur, şu olunca mutlu olur bu olunca mutlu olur... Kadın?

Doğum yapınca...

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Brokoli: sana veya arkadaşlarına şahsınıza karakterinize asla tek kelime edemem sizleri tanımıyorum sadece yazınız üzerin den eleştiri yaptım..Yİne görsem yine yaparım..başkası yazssa kanıma dokunursa yine yzarım..Kadın 'ın en mutlu olduğu an gelinlik giymektir..ama sizizn deyiminizle kadın'ın tek yaptığı şey doğurmak tır..Ama kadın her şeyi çok iyi yapar..SEn futboıl dan eve döndğünde üzerindeki eşyaları makine yıkasa da bir anne eli değer..bir kadın ütüler..Bir kadın yemek yapar önüne koyar..Bİraz da bunları yaz blogunda geleyim ve bol alkışlı yorumlaırmı yazayım..

Alper dedi ki...

yaptığı demedim ya hu, anlamadan sallıyorsunuz kendi tarafınızda!

yazının başlığı ne?

"YAŞAMA SEBEPLERİ"

yaratılma değil.

lütfen biraz sağduyu ya, arkadan konuşmak çok mu kolay?