her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



31.07.2009

KESİK BAŞ CİNAYETİ FİLM OLUYORMUŞŞ EYY AHALİİ

Uzun zamandır kafamızı ve tv kanallarını iyice bir karıştıran,münevver karabulut cinayeti sonun da film oluyor..
Tahminim de yanılmadım..Geçen gece yine aklıma takıldı bu cinayet.. Hergün yeni bir haber yeni bir trajedi okuyor görüyor,ve dinliyoruz..İçimden geçirmiştim,bu olay kesin dizi yada film olur..
Bizim türk insanımız böyle olayları daha çok gözümüze sokmaya bayılır..Ne gereği vardı ki şimdi?



Yeteri kadar film olduk zaten bu cinayetle beraber..Her akşam izliyoruz arkası yarın gibi akşam haberlerin de.
Her akşam yeni bir son dakika gelişmesi münevver cinayetiyle ilgili..Adam'ın oğlu zengin üstüne yakışıklı da olunca birde filmlere konu olacak gerçek bir cinayet senaryasu oluşturunca, ister istemez film oluyo ve şöhretine şöhret katıyo..



Daha çok prim veriliyo sanki bu şerefsiz adamın oğluna..Sen kalk kızın kafasını kes,Çöpe at (it oğlu it) sonra da her yerde hayranların oluşsun..Üstüne birde filmlere konu ol bu kadar da olmaz..İlgi çekici oluyo gençler açısından..Genç kızların son gözdesi oldu kafakesen geri zekalı..Şimdi birde ''Kızlar artık kafa kesen erkekleri begeniyor'' diyip, bir de top sakal bırakıp seri cinatler işleyen katiller çoğalırsa sakın şaşırmayın..


Evet biraz abartıyor gibi görünsem de olmayacak birşey değil..Bizim ülkemizde Polat Alemdar lar ne kadar çoksa, Cem gariboğlu larda üreyebilir..Bu yüzden çok dikkatli olunmalı..Bu cinayet film yada dizi olmamalı,Bu cinayet ilgi çekici ve özendircii hale getirilmemeli..
Birde; bu filmin sonu nasıl biter sizce? Kafa kesen katil henüz yakalanamadı..Film'de yakalanmalı sizce? Bir köşede ölü olarak mı ele geçirilmeli? Yoksa intiharmı etmeli?



Bence şöyle olmalı : Kafası kesilerek çöpe atılan ölmüş münevver'in güzel resimlerine aşık olan bir genç delikanlı,Münevver'in katilini bulmaya karar verir..Kimseden habersiz düşer yollara tüm izleri takip eder..Bu arada, hayranının rüyalarına giren müvver ip uçları verir yol gözterir..İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan katili,hiç bir ülkenin polisi yakalayamaz ken,ölü bir genç kızın resimlerine aşık olan genç delikanlı katili bulur yakalar ve polise teslim eder...falan filan :)) bende hemen kaptırdım kendimi yaaa offf :) bu gibi senaryolar çoğalacak ben size söyleyim..


Bu film gişe rekorları kıracak bence millet koşa koşa gidecek bizim milletimize eglencelik çıktı yine..Bir ara Asmalı konak Dizisi vardı,Son bölümünde açık kapı bırakıp sinama filmi yapılmıştı..Millet horaaa nasıl gitmişti bende gitmiştim ama şimdi yalan söylemiim :) Biraz espri yapmış olsam da gerçek fikrim bu cinayet film olmasın özendiri olmasın derim..


Napalım bizim ülkemiz garib- likler ülkesi...Sağlıcakla kalın efenim sevgiler...

9 yorum:

nehircce dedi ki...

Çok haklısın çok da dobra yazmışsın iyi olmuş,canım birde o kızcağızın ailesini düşünmek lazım bu durumda, çok kötü bir hal bu.Konuşulanlar yetmiyormuş,belirsizlik ayyuka çıkmışken birde filmi çıkınca o aileye sabırlar dilerim.Bencede çekilmemeli diyorum.Ama senin finalinde çok yaratıcıydı doğrusu,sevgiler canım iyi haftasonları sana :)

Adsız dedi ki...

evet bende gazetede okudum bu haberı...herseyı ne kadar abartıyoruz...ıyı hafta sonları kelebegım...ben senın oncekı sayfanı daha cok sevıyodum bılıyomusun :)

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

nehircee; Gerçekten üzülüyorum bizimde çocuklarımız var allah korusun..Evet bende kendi yazdığım bu finali tuttum :) sanada iyi hafta sonları

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

Dolunay: Eski sayfam güzeldi evet ama yorum yazıları çok küçüktü ve yan tarafati stun devamlı aşağı kayıyordu ve beni çok uğraştırıyordu bu beni çok uğraştırmıyo ama ilerde yeni bir tema deneyebilitim sanada iyi haftasonları canım

alp dedi ki...

Çok iyi gözlemlemiş ve yazmışsınız, hep böyle olmuyormu zaten, adama banka hortumluyor ama hırsız muamelesi görmüyor, bir katilde,katil muamelesi görmüyorsa, Eeee Türkiye de yaşadıgımız nasıl anlaşılacak...dimi. Burası Türkiye..Saygılar gönderdim arkadaşıma...

Çınar dedi ki...

Olan, ölen zavallı gencecik kıza oldu.Baktılar kamuoyunu çok meşgul etti merakla takip ediliyor. Ne hikmetse de katil bir türlü bulunamıyor,kırmızı bültenle arandığı halde. Hah dediler çok iyi iş yapar.Olayı ranta çevirmenin tam zamanı:(
Bu arada zavallı ailenin ne duruma düşeceği kimsenin umurunda değil.
Her şeyde olduğu gibi bu olayda da toplumun ruh sağlığı hiç dikkate alınmadı

Sevgiler

SiL BaştaN dedi ki...

Her şeyden önce katilin yada katillerin bulunması için dua edelim. İçtenlikle yazdığın bu senaryo ve finali güzel olmuş...

Sevgilerimle....

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

ALP:
ÇINAR:
SİL BAŞTAN:

HEPİNİZE DEĞERLİ VE DUYARLI YORUMLARINIZDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLERİMLE..