her yere izler bırakan Baktığı her göz'de hayâl olan. Kalemi kanatlarıyla tutan,Çırpınışını yazılara yansıtan bir Siyah kelebeğim.Hepinizi beklerim.Hoşgeldiniz Efendim.!



26.06.2009

BÜYÜK YILDIZ ARTIK YOK



Bir yıldız daha kaydı gökyüzünden bu öyle bir yıldız değildi, çok farklı bir ışığı vardı bu yıldızın.

Çocukluğumuz 'dan gençliğimize kadar, bir çok kişinin ölmeden önce bile en sevdiği ,hayranlık duyduğu tek sanatçıydı.
Şarkıları ve dansıyla bizim tek idolümüz'dü sesini duyduğumuz,şarkılarını dinlediğimiz ,ve danslarını hep örnek aldığımız, hatta ve hatta taklit etmeğe çalıştığımız tek ve ilk sanatçıydı o.

siyah gözlükleri,siyah kostümleri, siyah fotür şapkasıy la, zayıf ve ince bedeniyle, inanılmaz sesi,şarkıları ve danslarıyla,yoksul ülkelere ettiği yardımlarla, evlat edindiği kimsesiz çocuklarla, en sevdiğimizdi o. Kimler geldi kimler geçti ama o hiç unutulmadı.

Yıllarca sesini duyamadık,danslarını izleyemedik,ara ara kötü haberleri geldi kulağımıza ama yine sevmekten vaz geçmedik onu. O ilk aşk gibiydi,ilk sevdiğimiz,annemizin karnında ilk hayranı olduğumuz sanatçıydı.

Beyaz bir tene sahip olmak için, geçirdiği dizi dizi estetik ameliyatlar sonucunda,bedeni büyük tahribatlara uğradı.ve yorgun bedeni daha fazla direnemedi,degermiydi be Michael , beyaz olmak uğruna ölmek yakıştı mı sana, çocukların öksüz kaldı. şarkıların sessiz,biz sensiz sen kimsesiz.
Yolun açık olsun Michael Jakcson Seni unutmayacağız.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

allah rahmet eylesin büyük yıldız elveda...

erkan bal dedi ki...

beyaz olmak isteyen kara çocuk... belki farklı bir mesaj vermek istedi insanlara. obamanın başkan olduğunu görseydi belki beyaz olmak da istemezdi... üzüldüm. severdim...

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

adsız; tşekkürler
---------------------------------------------
ibrahim ortaç; obama nın başkan olduğunu gördü ama artık herşey çok geçti, siyah olmanın asaletini taşıyamadı,beyaz olmak ona çok şey kazandırsada,nihayetinde ölüm, siyah yada beyaz ayırmadı.o bu dünyada beyaz olmaya çalışsada, öteki alem onu doğduğu şekilde siyah olarak karşılayacak yorumuna teşekkürler

papatya dedi ki...

Allah rahmet eylesin...

SiL BaştaN dedi ki...

Selamlar sevgili " siyah kelebek" ...

Öyle ya da böyle elbet hepimiz bir gün çıkacağız o sonsuz yolculuğa. Toprağı bol olsun, ne yorumuna nede yaptığı şeylere bir şey demek gereksiz artık. Dev bir sanatçıydı, lise yıllarımın kralıydı. Bir efsane daha bitti.

Selamlar, saygılar, sevgiler...

♥ .* ღ .*ѕιуαн кєℓєвєк ♥ . ღ .* ♥ dedi ki...

sil baştan; öncelikle hoşgeldin sayfama,şeref verdin.Dediğin gibi hepimizin gideceği yer orası.Toprağı bol olsun.Sevenleri onu hiç unutmayacak.. Sevgiyle kal..